JE BRANDS

ONZE MERKEN

NEW LIGHT IN YOUR FACE 

LUCE DI SORRENTO

Luce di Sorrento is familie geschiedenis, hartstochtelijk toegewijd aan de teelt van Sorrento citroenen sinds 1923 en in de overtuiging dat het echte geheim van schoonheid ligt in de natuur. 
 
Luce di Sorrento is een innovatief en hoogwaardige huidverzorgingslijn die helpt de effecten van tijd tegen te gaan, voor een zichtbaar jongere en stralende huid. Gemaakt van de Sorrento citroen en de extra vierge olijfolie van het Sorrentijnse schiereiland. 
100% NATURALLY DERIVED FRAGRANCE 

HERETIC PARFUM

Dit parfumhuis doet alles anders, haar missie is om de “sexy side of natural en de dirty side of clean” te laten zien.

Douglas Little leerde alles van planten en bloemen door zijn moeder die als hovenier werkzaam was. Douglas Little is in 2010 begonnen met dit bijzondere natuurlijke brand. Ze werken met alle natuurlijke ingrediënten en gebruiken de ongepolijste kant van de planten en bloemen van aarde, de stam en de blaadjes om zo de meest complexe geuren te ontwikkelen.

HEALTY, BEAUTIFUL, AGELESS SKIN

IMMUPURE

Deze bijzondere compacte lijn heeft reeds prestigieuze prijzen gewonnen als de meest wetenschappelijk bewezen en natuurlijke huidverzorging.

Zoals de Elite Beauty award en Art Bodega Beauty Awards.”

 

Wat Immupure onderscheid van andere skin care producten,  is hun wetenschappelijke onderzoek naar de beste formule die positieve invloed heeft op het anti aging proces. Immupure wordt geproduceerd en klinische getest in Amerika en is voor alle huid types ongeacht leeftijd of geslacht.

 

De ingrediënten colostrum, Vitamine B-complex, mineralen en aminozuren die Immupure gebruikt voor de crème zijn 100% natuurlijk en van de hoogste kwaliteit, zonder parabenen, fillers, olie of parfum. (geen dierproeven)

MEDITERRANEAN MOMENTS

AMARANTE

Amarante Parfums is opgericht door het Frans-Italiaans echtpaar dat woont en werkt aan de Tunesische Riviera. Puurheid en ambacht zijn de waarden waar dit parfumhuis voor staat. De geuren, douchegels en bodyverzorging zijn van natuurlijke ingrediënten met amandelmelk, kokosolie en castor zonder sulfaat, parabenen en siliconen. Naast lichaamsverzorging heeft Amarante een prachtige collectie tassen en accessoires. Amarante ontwikkelde ook een complete lijn voor hotels die tevens te personaliseren is.